Bemutatkozás

Vörös László vagyok, faműves. Több, mint egy évtizede készítek kül- és beltéri egyedi fekete nyárfa kerti bútorok at, külön fából is dolgozom egyedi igény szerint(pl.:fenyőből). Fa , kertibútor aim saját tervezésűek, magas esztétikai élményt és maximális kényelmet szolgálnak.
Szívesen vállalom egyedi igények, különleges vágyak megvalósítását, beleértve a vendéglők, üzlethelyiségek teljes kialakítását is.
Fa, kertibútor aim bármilyen variációban rendelhetők. Famunkáim során törekszem arra, hogy ne látszódjék a mesterséges alakítás, mintha a fa tökélyre vitt alkotása lenne az egész forma. Fa, kertibútor aim súlya - a rusztikus hatás megőrzése mellett - kezelhető nagyságú, az ülőfelületek kialakításában az elérhető maximális kényelemre törekedtem. Kiállításokon a kedves érdeklődőket mindig leültetem a székre vagy padra és meglepődnek, hogy mennyire kényelmes ez a kertibútor párna nélkül is, ez a kialakítás és a megfelelő anyagválasztás miatt van. Fa, kertibútor aimat sötét tölgy, mahagóni és dió színekben pácolom, majd kül- vagy beltéri lakkal vonom be. (A pác - ellentétben a lazúrokkal és fedő festékekkel - az erezet keményebb részeit kevésbé, a lágyabbakat jobban színezi, ezáltal az erezetet jobban kiemeli, hangsúlyosabbá teszi.)

Lépjen velem kapcsolatba és legyen Öné egy egyedi fa, kertibútor !

Kérdések és válaszok a kerti bútorok ról :

Mennyi idő alatt készül el egy kertibútor ?

Szezontól függően: 2-3 hét, kérem érdeklődjön a rendelés előtt.

Valódi "tömörfa" ez ?

Igen, mindig jókat mosolygok az asztalosokon akik vidáman mesélik, hogy tömör fából dolgoznak...Sajnos nekik a tömörfa a pozdorja bútorokat jelentik :-( A pozdorja nem más mint összetört ragasztott fás törmelék amit nagyon olcsón és nagyon kis szilárdsággal állítják elő. Amit én gyártok az kívül és belül is ugyanaz, válogatott fából és egyedi gyártástechnológiával készül. Ezek a kerti bútorok abban is ki tűnnek a többi nagyipari termékek közül, hogy nincs két egyforma köztük. Minden fának egyedei erezete formája van amit az asztal és padok formájánál is megtartok. A kertibútor asztallábai is egyedi, nem derékszögben csavarozott fa lapok ahogyan azt sokan teszik, hanem dőlt terpeszes (népies nyelven kecskelábú), tehát egy ténylegesen egyedi, különleges megjelenésű bútort kap.

Szállítást vállal-e, és milyen árakkal szállítja a kerti bútorok at ?

Természetesen vállalom, bárhová, akár külföldre is barátságos áron.

Milyen anyagból készűl a kertibútor és mennyire lehet kültérre kitenni ?

Ezek a bútorok, kerti bútorok félkemény fából készülnek a maximális kényelem érdekében. A több mint tíz éves bútor, kertibútor gyártás folyamán számtalan fa fajtával próbálkoztam, és ez: a nyárfának az egyik "keresztezése" lett a legjobb kényelmi, esztétikai, tartóssági bútorom. Kültérre is lehet használni, a kerti bútorok UV álló páccal és lakkal van kezelve, hogy bírja a napsütést is. Az asztallap több részből áll: kisebb a felületi feszültség és esztétikailag szebb hatás érdekében.

Milyen színeket lehet választani a kerti bútorok nál, árban van e különbség ?

Javarészt tölgy, mahagóni és színt kérnek. Általában azt szoktam javasolni, hogy küldjenek egy képet vagy színkódot és akkor azt a színű bútort, kertibútor t adom amit önök szeretnének. Nincs árbeli különbség.

Modern lakáshoz illik e ilyen kertibútor ?

Igen illik, erre akkor döbbentem rá amikor Budapesten a Ráday utcában egy modern arculatú vendéglőt rendeztem be, itt sok volt a fém és a bőrrel borított pultok. A fa bútorok egyfajta melegséget loptak be ebbe a helységbe és a végeredmény csodálatos volt.

Szezon eleje vagy vége van de szeretnék ilyen kertibútor t, miért érdemes rendelnem ?

Sajnos az árak változnak és általában felfelé (fa anyag,üzemanyag stb...) :-( Ha ön megrendeli a kertibútor t, valószínűleg olcsóbban kapja meg 10, 20 %-kal mintha várna vele több hónapot a következő szezonig.

Egyéni elképzelésem van, be kellene rendeznem egy lakást vendéglőt, tudok e ön segíteni ?

Igen tudok, akár lakberendező, építész segítségével is. Ha nincs olyan formájú, kialakítású bútor, kertibútor akkor is le tudom gyártani.

Itt próbáltam össze írni az általában felmerülő kérdésekre a választ. Ha Önnek lenne , még kérdése nyugodtan írja meg, szívesen válaszolok hiszen önökért vagyok.

Minden jót !
Üdvözlettel: Vörös László
www.ronkfabrika.hu